1000 Top MCQs Educators SST CT PST DM AEO Test Questions NTS Mostly Repeated 2017-2018 Solved PDF Dogars ilmi Caravan NTS Official Books Arts Science Guides Download Free Must Prepare Now by Adspk

12. What is meant by equinox?
Ans= Day and night equal
13. What is widow tears?
Ans=Plant
14. who created the famous character of Dracula?
Ans= John Polidori
15. 1 Megabyte is equal to?
Ans=1000000 bytes
16. Land of seven hills?
Ans=Rome
17. 2010 FIF World Cup winner?
Ans=Spain
18. Which country is called cockpit of Europe?
Ans=Belgium
19. : Element required for solar energy conversion is?
Ans=Silicon
20. Which vitamin is gained from sunlight?
Ans=Vitamin D
21. Which waves are used in cellular phones?
Ans=Radio waves
22. Arab league was formed in?
Ans=Cairo