1000 Top MCQs Educators SST CT PST DM AEO Test Questions NTS Mostly Repeated 2017-2018 Solved PDF Dogars ilmi Caravan NTS Official Books Arts Science Guides Download Free Must Prepare Now by Adspk

1000 MCQs

1. Which article of the constitution of Pakistan deals with bounded labour and slavery?
Ans=Article 11
2. From where Arab spring started?
Ans=Tunisia
3. ANSA is the news agency of?
Ans=Italy
4. America Cup is associated with which sports?
Ans=Yachting
5. Meaning of Sui generic?
Ans=of own kind
6. Which statement is incorrect?
Ans=Incorrect statement=Legislature is under judiciary
7. How many years Nelson Mandela remained behind the bar?
Ans= 27 years
8. Which sea is in central Asia?
Ans= Aral sea
9. Wheel is the symbol of?
Ans=Progress
10. Maple leaf is the symbol of?
Ans=Canada
11. Which hurricane attacked in 2012?
Ans=Sandy